Burde-Bertene


For sterke kvinner som vil si farvel til burdetanker, og få hjelp til å bli hovedpersonen i sitt eget liv!

Burde trent mer, burde vært mer tilstede, burde vært mer fornøyd osv. Jeg kan tenke meg at du også kjenner deg igjen. Etter flere tusen terapisamtaler har jeg sett at de fleste av oss har «burde-tanker». Disse tankene vil slite deg ut og er helt unødvendige.

Derfor har jeg laget denne geniale medlemsportalen som vil lære deg enkle metoder slik at du blir mer bevisst og gjør valg som er gode for deg, både på jobb og hjemme. I medlemsportalen vil både onlinekurs, videoer, nedlastbare hefter, masterplan samt mange gode samtaler og fellesskap stå i fokus.

Ja, jeg vil være med. (Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag)

Burde-Bertene er et felleskap der du vil lære hvordan du kan bli kjent med din egen Burde-Berte slik at hun ikke sliter deg ut. Burde-Berta er en figur som representerer følelser og egenskaper ved deg selv som det ikke er så lett for deg å være glad i. Bruker du mine verktøy og tips blir det mye lettere. I tillegg er det veldig gøy og lærerikt. Det er ikke det du gjør, men det du tenker som sliter deg ut.

Det som er helt fantastisk er at du selv kan velge om du vil følge portalen og lære på egenhånd eller om du vil være aktiv i vår private facebookgruppe og gjøre det sammen med en gjeng andre herlige Burde-Berter!

Er du ei Burde-Berte?

 • Du har mange tanker om hvordan du burde være eller hva du burde gjøre. Over tid blir du tappet for energi. Du blir sint, amper, irritert. Du blir sliten, får uro og kritiske tanker. Du kan hakke på de rundt deg og få dårlig samvittighet. Du opplever at livet er et pliktløp.
arrow

Mer energi og sunnere indre dialog

 • Ved å bli glad i din Burde-Berte, får du mer energi, sunnere indre dialog og mer tilstedeværelse i ditt liv. Du vil bli mer oppmerksom på dine tanker, behov og følelser. Det er en god følelse å ha frihet til å velge hva du vil bruke livet på. 

Dette får du i medlemsportalen:

Du får metoder og en masterplan der du lærer å sortere burde-tankene dine slik at du kan rydde bort tanker som bare skaper støy. Og tror du nå at jeg skal hjelpe deg å bli kvitt Burde-Berta, tar du feil. Hun er en viktig del av deg. Jeg skal lære deg å danse med henne. En dans der du tar føringen.:-)

Onlinekurs som gir deg et dypdykk i hvordan du tar føringen i dansen med Burde-Berta.

Onlinekurset «Dans med Burde-Berta» er et smart, grunnleggende kurs på tre moduler. Her lærer du det du trenger for å bli glad i Burde-Berta di. Dette er et essensielt kurs for å vokse og bli venn med burde-tankene dine.

Månedlige videosnutter, der du lærer mer om stressmestring og sunn selvfølelse.

Her skal du lære mye om selvfølelse, din ryggsekk og historie, om valg og prioriteringer, hvem du blir i møte med andre mennesker, hvordan utvikle en sunn indre dialog og hvordan kommunisere med og bevare gode relasjoner.

Ukentlige livesendinger, der du kan få direkte støtte fra meg.

Vi tar utgangspunkt i Masterplan for Burde-Berta, der vi sammen passer på hvordan du prioriterer i din hverdag. Da vil vi hjelpe hverandre til å passe på at hvile, aktivitet, gøy og gode relasjoner blir prioritert i ukeplanen din. Vi har livesending hver mandag kveld klokka 20.00, så det er en knallstart på uka!

Støtte og hjelp

Tilgang til Burde-Bertegjengens Facebook - gruppe, som er en lukket og aktiv medlemsgruppe. Jeg og de andre medlemmene er aktive på denne siden og du får både hjelp og støtte du måtte trenge!

Ja, jeg vil være med. (Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag)
 • Sagt om Lene Sofie

   

  «Lene Sofie er enkel og forstå. Hun har fine vinklinger på problemstillinger og er trygg og imøtekommende.»

  Natasha

   

  «Lene Sofie skaper trygge rom for kursdeltakerne der alle blir møtt på en god måte. Flott blanding av dype temaer og lett forståelige praktiske tips. Dette er et godt sted å være og lære!» 

  Vigdis

 • Sagt om Lene Sofie

   

  «Lene Sofie er lett forståelig. Hun er godt tilstede og gir oss et trygt rom gjennom livesendingene.» 

  Lillian

  «Lene Sofie har en 100 % trygg tilstedeværelse som inngir tillit. Hun er aktivt lyttende, tar alle på alvor og møter alle med respekt på livesendingene.» 

  Hilde

Jeg hjelper deg til å bli kjent med din Burde-Berte.

Det er ingen kvikk fiks å bli glad i din Burde-Berte, derfor har du tilgang til medlemsportalen ett halvt år om gangen. Med små steg og masse påfyll vil det ikke kreve alt for mye i din hverdag. Tvert i mot. De som allerede er med, forteller at de gleder seg til live-sendingene og koser seg med portalen når det passer dem. De går fra tanker som skaper støy til å ha mer gøy.

Medlemsportalen "Burde-Bertene" er skreddersydd for deg!

 • Hvem passer det for?

  • Du er ei Burde-Berte som har mange tanker om hva du burde være eller burde gjøre.
  • Du kan bli sliten, får uro og kritiske tanker.
  • Du kan oppleve deg ensom i blant, fordi menneskene rundt deg opplever deg som en sterk kvinne som klarer alt.
  • Du ønsker mindre stress og sunn selvfølelse!
 • Hva lærer du?

  • Du lærer å bruke Burde-Berta som et fantastisk stressmestringsverktøy.
  • Du får en Masterplan for Burde-Berta, som hjelper deg å passe på ditt energinivå.
  • Du lærer masse om hvordan ivareta din psykiske helse.
  • Du lærer at du ikke trenger å jobbe med stressmestring og sunn selvfølelse – du kan gjøre det med hjelp og støtte av meg og resten av de fine Burde-Bertene!
 • Hvorfor skal du bli med?

  • Ved å bli glad i din Burde-Berte, får du mer energi, sunnere indre dialog og mer tilstedeværelse i ditt liv.
  • Du vil få nyttige erfaringer på å ta i mot hjelp og støtte på temaer du er vant til å takle alene og det vil du merke på kroppen.
  • Du vil få oppleve et sterkt fellesskap, der du gleder deg til livesendingene.
  • Du vil oppleve det både lærerikt og morsomt å være med i Burde-Bertene!
Ja, jeg vil være med. (Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag)

Bonus:

Onlinekurset KOS, Kraft Og Selvfølelse. Verdi 4990,-

Selvutviklingskurs med seks moduler. Du vil få tilgang til et tyvetalls videosnutter og et nedlastbart kurshefte. Dette er tidligere solgt som mitt hovedkurs og koster alene 4990,-. Nå får du det som en bonus med på kjøpet. Jeg er stolt av dette kurset der jeg trekker erfaringer fra 15 år som terapeut ned på en lett forståelig måte for deg. Se bare hva det inneholder:

• Modul 1 – Din selvfølelse
• Modul 2 – Din historie
• Modul 3 – Vær bevisst dine valg
• Modul 4 – Hvem blir du i møte med andre mennesker
• Modul 5 – Fokus på å bruke din indre dialog som din beste venn.
• Modul 6 – Veien videre

Ja, jeg vil være med. (Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag)

Alt dette får du i medlemsskapet

• Tilgang til kurset «Dans med Burde-Berta.»

• Ukentlige livesendinger i lukket gruppe på Facebook.

• Ny videosnutt i begynnelsen av hver måned, der du vil lære mye om selvfølelse og psykisk helse.

• Månedlige øvelser og oppgaver, som du kan utforske og lære enda mer av.

• Tilgang til å spørre meg om råd og hjelp i Facebook-gruppa.

I tillegg får du altså de to STORE bonusene akkurat nå: Boka "Positive tanker er bullshit" og det store selvutviklingskurset "KOS - Kraft Og Selvfølelse". (Verdi 4990,-)

Som din trygge veileder i Burde-Bertegjengen, vil jeg kun ta inn deltakere som forplikter seg til et halvt år om gangen. Du får naturligvis anledning til å bli med lenger når perioden er over.

Pris nå -  kun 3990,-  for et halvt år.

Bruk rabattkoden webinar ved betalingsskjemaet!

Kom i gang nå! (Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag)

Hei – jeg heter Lene Sofie og her er jeg sammen med deg!

Som terapeut har jeg møtt mange hundre mennesker i terapirommet. Gjennom mitt årelange terapiarbeid har jeg utviklet eksempler og metaforer, som kan gjøre det både enkelt og forståelig for deg å få en sunn selvfølelse og sterkere psykiske muskler. Som terapeut og kursholder får jeg tilbakemeldinger på at jeg virker både trygg og ekte og skaper fort tillit til deg jeg jobber med. Jeg har også vært der du er nå, og selv gått veien fra å være bare sterk til å romme min sårbarhet. 

Jeg har en tøff mobbehistorie som varte gjennom store deler av grunnskolen. Min selvfølelse var lik null og ubevisst tok jeg valg i livet basert på dette langt opp i voksen alder.  

Jeg vet hvordan det er å virke sterk utad men føle meg urolig og utrygg på innsiden.

Jeg har gått veien selv i møte med terapeut, der jeg fikk en sunnere selvfølelse. Jeg vet også hvor mye det kan gjøre med deg og ditt liv, om du med små steg øker oppmerksomheten på deg selv.

Etter flere år med studier og selvutvikling havnet jeg selv i terapeutstolen og hjelper andre som er sterke slik som meg selv. Jeg vet hvor skummelt det kan være å tørre å kontakte mine vonde følelser og behov, når jeg er sårbar. 

Jeg har drevet Hverdagsterapeuten.no siden 2007, og har nå endret navnet til lenesofie.no. Det siste året har jeg utviklet onlinekurs og forfattet boka «Positive tanker er bullshit», inspirert av flere års terapipraksis. 

Her er noen av fordelene du får:

 • Du kan se opplæringsvideoer når det passer deg. Igjen og igjen.
 • Du kan stille meg spørsmål underveis i vår lukkede fb-gruppe.
 • Du kan laste ned gratis e-bok som veileder deg gjennom kurset.
 • Du får ingen lekser eller øvelser du "må gjøre".
 • Du får tilgang til alle mine verktøy som jeg daglig bruker i jobben min. Du kan begynne å bruke dem umiddelbart.
 • Du får flere bonuser som gir verdifull innsikt.
PS: Denne plattformen vil trolig gi deg mange aha-opplevelser samt nyttige tips og oppskrifter du kan bruke umiddelbart. Du lærer å bli langt mer bevisst både på deg selv og omgivelsene. Prisen er meget god og kvaliteten er i toppklasse. Dette er verktøy det har tatt mange år å utvikle.

Psst: For å kunne gi deg full fokus, har jeg et begrenset antall plasser før jeg fjerner dette tilbudet, så vær kjapp.:-)

Ja, jeg vil være med. (Bruk rabattkode webinar og få 1000 kroner i avslag)